søndag 21. august 2011

Da vekse te, du -Jeg prøver å huske å ta bilder av planter & arrangementer når det er nyplantet, for uten bilder, glemmer jeg fort hvor små plantene var og hvor bart det var engang tidlig på sesongen. Og så minner det meg på til neste år hva som ikke skal plantes sammen til neste år, og at rabarbraen jeg reddet i vår trenger langt større potte og overvintring under tak, og at tomatene modner best i drivhuset så lenge sommerværet har tenkt å spille oss et puss... :)

* * * * * * *

4 kommentarer:

Mariann sa...

Ja, kan du forstå at vi glemmer så fort. Lurt med bilder for å huske hvordan det så ut før. Tomatplanten har jo vokst seg riktig stor og fin, men det har vel ikke vært den beste sommeren for utendørs tomatdyrking her. Rabarbraen vil helt sikkert like mer jord rundt røttene. Tobakksplanter må jeg så til neste år. De dufter så godt når de blomstrer.

Linnemi sa...

Ja, rabarbraen var kun en liten, fissen flik i vår, ble gravd opp, satt i drivhus og pleiet opp og frem.
Tobakksplanter må jeg huske å så mindre av... de gjør en del av seg. ;)

Shabbylishious sa...

Så flott.Ja der har det vokst i bøtter og spann!: Elsker slik frodighet. måtte bare august vare i to måneder med pent vær hele tiden.Det hadde vært sommeren sin det.:)
Lo godt av den blomkarsen din lenger ned her. Sånn der har jeg opplevd så mange ganger, i år intet unntakk.En pakke Milkmaid ble det mange Milkmaid og selvfølgelig en plante med noe ubestemmelig farge, den skifter fra bringebærrosa til møkkete rustrød. Usj.

Kari.Moren til Strandhuset! sa...

Jeg fikk meg en "smilestund" med bloggen din!
Du lager hverdagslige hendelser til levestunder!
Det er ikke lite.