torsdag 30. juli 2009

Regnværsaktiviteter

Jeg er så glad jeg har symaskin! :)
Det er ikke så ofte den er fremme, men når den først kommer frem og jeg blir bitt av basillen, blir den gjerne stående en stund. Middagen får vi servere et annet sted. ;)

Det første stoffet er i forglemmegeiblå bommull, med hvitmarkerte små blomster på. Dette ble nye gardiner på soverrommet mitt på hytten. De gamle gardinene har hengt der siden dag én og har samme alder som meg, m.a.o. modne for utskiftning. Jeg gjorde meg riktig så flid, så de fikk til og med fõr. :)

To 3-meters stykker med tykk fleece fra Stoff & Stil: dette skal bli noe å slenge over seg før og etter bading. Mykt, lunt, men ingenting å tørke seg med akkurat. Det flerfargede stoffet er til bursdagen til Lønnssjefen, - det andre tenkte jeg å ha selv.Idag har jeg høstet av markens grøde. Her løpstikke, som jeg fikk tilsendt på 'gal ifjor. Jeg har klippet ned flere ganger i løpet av sesongen, og har nå fine porsjonspakninger å ta til til høsten og vinteren. Det duftet en herlig blanding av buljong og selleri på hyttekjøkkenet. :)Og når dagens dont er over..... kan man kose seg på annet vis. :)* * * * *

3 kommentarer:

orchis sa...

Hihi! Mine gardiner har også hengt siden dag én. Rart, de har liksom hengt så lenge og trofast på sine plasser at jeg muligens tror at de helst ikke bør flyttes eller byttes :) Kjøpte nytt stoff for mange år siden. Det er enda i posen som ekspeditøren la det i... Og symaskina mi er i sannhet god som ny! (men har faktisk sjekka at den virker) :D
Ha en fortsatt herlig dag.

Linnemi sa...

De blir som en del av familien. ;) Da gamlegardinene revnet av morkenhet da jeg skulle trekke dem for en kveld ifjor, skjønte jeg at det gikk mot slutten, men først byttet jeg dem om, slik at ingen så revnen.... Tanken på bytte av gammelgardin må gå over langs for å hindre traumer.
Nå skal jeg ta den peneste delen av dem, klippe ut en bit, ramme inn og henge på veggen som et minne. :D

Berit sa...

Innramma gardinbit som minne var smart! Vi har gjort det samme med tapetbiter i sunnmørshuset, når jeg tenker meg om.