søndag 7. juni 2009

Om å gjøre ingenting og ha det bra med det

Solen skinner, det er varmt på terrassen, ugresset gror og min bitte lille hage og x antall krukker trenger vann. Helt i orden. Jeg kommer om en stund.

Markisene er nede, porten lukket og hundene har funnet roen i en flekk skygge mens de venter på tur. Helt i orden. Jeg kommer om en stund.

Leiligheten er relativt strøken, innboet noenlunde der det bør være, burde vasket noen klær og hengt ut. Helt i orden. Jeg skal gjøre det om en stund.

Det hadde vært nydelig å vært på sjøen idag. Dessuten burde jeg fått avgårde x antall sekker med jord til saltvannshagen, og samme mengde planter. Helt i orden. Kanskje til kvelden.

For akkurat nå nyter jeg mitt nye arbeidsrom, med massevis av hylleplass og lang arbeidsbenk, og en knekkebrødflat ny pc-skjerm på 24". Jeg trenger nesten ikke ha briller på for å se, og dere skal se bildene. Jeg ante ikke at bildene kunne bli så fantastisk klare og skarpe som dette!

Så på et tidspunkt hvor de fleste tenker søndagsmiddag, sitter jeg fremdeles i pysj og morgenkåpe, med kaffikruset ved siden av og ikke-spist-frokost-ennå. Alene hjemme og stillhet hele veien.
Du verden! - så deilig. :)

* * * * * * *

2 kommentarer:

nefertiti sa...

Fantastisk - nyt det!!

:-)

Randines hageblogg sa...

Det høres deilig ut hvorfor stresse, nyt livet, kaffen og stor flatsjerm...