tirsdag 9. mars 2010

Man tager hva man haver


Lille Bella har fått sår på albuen, er barbert, renset og behandlet med veterinærutgaven av Fucidin, og smøres nå daglig med sinksalve. (Den siste bør jeg kanskje fornye, - den må jo være 20 år gammel og kan sikkert dyrkes poteter i...) I alle fall: doktor Dyregod ville gi henne krage for at hun ikke skal slikke såret åpent hele tiden, men krage har vi prøvd tidligere, og eneste resultat var en panisk hund og et rasert hus.
Dengang var det baklabben det gjaldt og vi endte opp med sparkebukse i størrelse 20 kilo hund med seler og skulderknepping og utgang for halen, og reddet oss igjennom rehabiliteringstiden.
Idag var jeg på Irisfabrikkens lokale utsalg og fant en søt trøye i ull, str 6 år, kanskje litt risikabel størrelse siden hun er ni år, - rosa selvfølgelig siden hun er litt femi, og så får vi se hvordan det går.

Kjenner jeg henne rett så ligger trøyen pent sammenlagt ved siden av sengen imorgen tidlig, mens såret er nyvasket og klart for behandling. ;-)

* * * * *

7 kommentarer:

Anita sa...

Haha, kjenner til den der. Men hun var fin så lenge det varte. :D

Berit sa...

Meget kledelig ;) og sikkert mer behagelig enn krage. Smart, du!

pepperkverna sa...

Herlig! Hege

Mariann sa...

Smart, virkelig kledelig ulltrøye. Eksisterer Irisfabrikken sitt utsalg fremdeles altså?

Linnemi sa...

Jada, det eksisterer, men ikke i den utgaven vi hadde før i verden. Hvorvidt det kan kalles 'fabrikkutsalg' er jeg litt usikker på, - det fremstår mer som en butikk, men har noe feilvare til redusert pris. Jeg husker det fra den gangen man måtte være osing for å få handle der, med legitimasjon, men DET er lenge siden, det. :-)

nefertiti sa...

Nusselig :-)

Linnemi sa...

Nå er såret grodd og trøyen kun tråder igjen av. Både 'Snuppa' og jeg er fornøyde. :-)