torsdag 29. oktober 2009

Fargeglede i n'te potens

Jeg har vært og sett på nye fliser til kjøkkenet idag. Det som er her fra før er noen bittesmå kvadrater i beige farge; - totalt kjedelig for meg, - minimalistisk og stilig for forhenværende beboer. Samme farge på kjøkkenfronter som på fliser. Hver sin smak. Hovedsaken er at man kan gjøre noe med det.

Planen er å male fronter eggeskallhvite , skifte ut en mørk benkeplate til heltre, - varm eik kanskje. Så var det flisene under overskapene: Jeg ser for meg et vell av juvelfarger, og har vært og tittet på disse her: Fargeglade fliser .

I utgangspunktet ønsker jeg alle fargene godt blandet, og leverandøren holder på å sjekke om det lar seg gjøre, og om ikke, så må jeg velge fem av fargene. Da blir det problemer her. Jeg vil gjerne ha alle!!

Pris? Ikke spør...

Blir dette totalt vilt ?!

10 kommentarer:

anne - moseplassen sa...

hey, farger!
Fin flis da, og selvom de var i farger så har de jo alle endel hvitt i seg som sikkert binder de sammen. Jeg tenker det kan bli fint jeg :)

Dersom du har lyst til å lære å legge inn klikkbarlenke så se her:
Hvordan lage lenke

Linnemi sa...

Å, takk Anne! :-)

Linnemi sa...

Hah! Det gikk! Jippi!! :-))

Sigrid sa...

Jeg er glad i farger, så jeg tror det kan bli flott. Og hvis du liker det selv, så ser jeg ingen grunn til å bry seg om at moten for øyeblikket sier hvitt, hvitt og atter hvitt. Om et par år (når alle har skiftet farge til hvitt) blir det trendy med farger igjen :-D

www.hagenpahytta.wordpress.com sa...

Jeg er helt sikker på at det kommer til å bli helt sånn vann-i-munnen-lekkert! Heldiggris og flinking!
Gleder meg til å se bilder :D

krepsemor sa...

Det kommer til å bli helt supert! Flotte farger på de flisene! Selv har jeg et eikekjøkken, og i fjor til jul fikk jeg ny benkeplate, brunlig med mørke flekker! Og vi har hvite fliser, men da vi skiftet komfyr, var er panel på den gamle, og bak der var IKKE fliser :o( Hørt på makan? Så vi må også skifte! (Sein i avtrekkeren her....)

Tullik sa...

Det blir totalt vilt, flott, personlig og herlig ! Nydlige samstemte farger, på ein måte litt duse i sin fargeglede men likevel friske farger. Håper du får det som du vil !!

orchis sa...

Helt enig med alle over her! Go girl!

Berit sa...

Lekre fliser. Og hvorfor skulle du ikke ha alle om du har lyst? Jeg tror det blir muntert! Den mørkeblå er riktignok mye tyngre i fagen enn de andre og må nok plasseres med omhu.

Linnemi sa...

Disse flisene (eller tilsvarende, for de har to sortimenter) har jeg sett på i denne butikken i flere år, og siklet etter dem. Jeg blir så glad når jeg ser disse fargene! Tenk å trekke morgenkaffen her med solen lekende på slike fantastiske farger?!

Trender og moter er jeg lite opptatt av når og hvor det måtte gjelde. Jeg går etter det jeg liker, og disse liker jeg VELDIG godt. :-)