tirsdag 29. september 2009

Opplett !! I alle fall noen timer....

Siden jeg i iveren over mine nye regnværssko pådro meg et relativt heftig gnagsår på ene hælen, og vi derfor har holdt oss til svært korte turer de siste dagene, var gleden stor både blant to- og fir'bent over en tørr mulighet til å komme seg ut på lengre tur idag, - for den tobente iført vanlige joggesko, som ikke gnager på nevnte hæl, - den fir'bente gir døyten både i fottøy og vær bare hun kommer seg ut. :-)

Vi har holdt oss på stien idag, - det er bløtt utenfor. Løypen er oversiktlig og Bella kan få strekke på bena. Full fart, lettbent og glad, inn og ut av skogen, opp og ned av gjørmehull...

er det høst.
Den værmessige forvirringen de siste månedene, hvor det har vært høstlig i været, men ikke i kalenderen, er forbi. Naturen trekker seg inn i seg selv igjen og lagrer energi for neste års vekst og frodighet.

Også så flott som høsten kan være når solen skinner!
Også så vemmelig den er når regner siper ned!
Greit. Godtatt.
Sommeren er over.

Men bare for i år. ;-)


* * * * *

4 kommentarer:

orchis sa...

Det vakre og symbolske bildet av veien frister til en lang spasertur!

nefertiti sa...

Det må være fint å gå tur der, ja. Sikkert ikke mye trafikk, heller :-)

Linnemi sa...

Ja, her kan man virkelig spasere om man vil, men her er faktisk en del trafikk, både av mennesker og dyr. Det er løype for trening av hester, i relativt høy hastighet, så alt bevegelig man ikke har kontroll over hele tiden, bør holdes et øye med, jfr barn og hunder. :-)

ASSA sa...

Ja det nå er det bare å glede seg til neste sommer, men med mange koselige stunder før den kommer også ;)

Takk for hilsenen i bloggen!

Ja det er godt å stappe full eplekaka med saftige epler ;D

Ha ei flott uke!