fredag 6. april 2012

Bloggingressbilde - trenger veiledning !

Utsiktsbilde på toppen skal egentlig dekke vegg-til-vegg, men jeg finner ikke ut av hvordan jeg skal få korrigert på det. Hvem kan veilede meg ???

4 kommentarer:

Gyldenlakk - hage og pusterom sa...

Jeg kan forsøke å forklare hvordan jeg har gjort det i min blogg. Bildet må ha ca samme bredde som bloggsiden har. Hos meg har jeg satt bildet til å være 1000 px bredt (dette tallet finner du i bilderedigeringsprogram), gjerne under "endre størrelse". Jeg har brukt PhotoScape til å redigere størrelse (og sette sammen tre bilder). Hvis du reduserer til ca 1000 px vil vanlige bilder ofte bli ganske høye (dekke mye av bloggsiden). Da kan et utsnitt (med f eks 300 px høyt og 1000 px bredt) være et godt alternativ.
Lykke til med headeren.

Linnemi sa...

Takk, Grethe! Bildet er av gammel dato og finnes ikke lenger lagret (etter pc-crash). Går det an å 'dra' eksisterende bilde ut i redigeringsmulighetene på blogger? Jeg finner ikke denne muligheten selv, men det kan jo være at den ligger der et sted. :)

Gyldenlakk - hage og pusterom sa...

Du kan prøve å lagre bildet ved å finne det under "velg en fil", fra denne bloggen, og så redigere størrelse videre på PC.

Har ikke forsøkt å redigere bilder i blogger.

Linnemi sa...

Det gikk ikke. Da får jeg ta nytt bilde ved anledning og prøve å legge inn fra begynnelsen. :)