søndag 19. oktober 2008

Drivhuset "mitt".

Jeg har angret skinn og bein på at jeg ikke tok med meg mitt gamle drivhus da jeg flyttet hit, og jeg har ymtet via gamle naboer om at det hadde vært veldig så greit hvis de nye eierne av huset 'mitt' egentlig ikke hadde så veeeeldig bruk for det. Hint, hint? Hjalp ikke.

Så nå har jeg hatt en annonse inne, og jammen fikk jeg napp. Et brukt, men nyere, drivhus på litt over 8 kvm! Et Juliana Sunseeker! Utfordringen ligger i a) demontere det, b) transportere det hjem, c) tid og hjelp og d) ren redsel for at jeg ikke klarer dette.

Jeg har tenkt, vurdert og drøftet både med meg selv og - selvfølgelig - med de utmerkede kapasitetene på HagEgal, og er kommet til at dette her, det blir litt i overkant kapasitetsmessig.

Så - søren plystre - jeg kunne fått meg et fantastisk polykarbonatdrivhus til 2-3000 kroner og jeg må bare la det gå fra meg.

Jeg er faktisk i ganske dårlig humør.

4 kommentarer:

Ellea sa...

Det var synd:-) Jeg har fulgt med på denne prosessen din, og syntes det var så gøy at du skulle få deg drivhus !

Ellea sa...

Hjelp! Jeg skulle selvfølgelig sette en :-( og ikke en :-) etter "det var synd"..............

Miamaria sa...

Stor klem! Dette var skikkelig trist, jeg hadde jo gledet meg på dine vegne nå og det må jo være myyye tristere for deg selv. Uff. Håper det dukker opp et mer gjennombart og like bra prosjekt ganske fort! Krysser fingrene!

Linnemi sa...

Takk for omtanke! :)
Det nærmer seg 24 timer med slett humør nå, og det er meg selv jeg er sur på. Det lettet litt etter tur i skogen, men jeg har bare IKKE lyst å si drivhuset fra meg. Så: jeg har tenkt å ta meg en tur sørover og ta det i øyensyn kommende helg.... Jeg har sikkert noe verktøy med meg også....
Blir jeg irritert nok over egen handlingslammelse klarer jeg kanskje å få det med meg også.